• Vandaag speelden we thuis tegen Irnsum MO13-2. Ook vandaag moest ons team weer aangevuld worden met spelers van de MO13-1, Kristy en Maaike.
    Nadat we na vijf minuten al met 2-0 achterstonden scoorde Maaike Hamersma in de 10de minuut ons eerste doelpunt. Vanaf dat moment begonnen we steeds beter te voetballen en in de zestiende minuut maakte Mardien Roskam de gelijkmaker en was 2-2. Onze aanvallen werden steeds beter en na een paar gemiste kansen kwamen we door een doelpunt van Lea Bos in de zevenentwintigste minuut op 3-2. Vlak voor de rust scoorde Maaike nog een keer en mochten we met een stand van 4-2 de rust in gaan.
    Na de rust kreeg Irnsum eerst een paar kansen maar deze werden allemaal gestopt door Lois die heel goed stond te keepen. In de veertiende minuut van de tweede helft maakte Maaike onze voorsprong groter en scoorde ze de 5-2. Irnsum ging vanaf dat moment beter spelen en scoorde 3 minuten later 5-3. Daarna kregen de beide teams nog veel kansen en scoorde Irnsum vlak voor het einde nog een tegendoelpunt. Daarmee kwam de eindstand op 5-4.
    Het was een wedstrijd die tot het eind spannend bleef voor beide partijen. Iedereen heeft goed gevoetbald en we zijn heel trots op ons team.