• VV Tollebeek doet mee met de Rabobank ClubSupport 2020

 • Ook dit jaar doet VV Tollebeek  weer mee aan de Rabo Club Support. Vanaf 5 t/m 25 oktober kun jij als lid van de Rabobank je stem uitbrengen. 

  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. VV Tollebeek is een echte dorpsclub waar jong en oud samenkomen om samen de prachtige sport 'voetbal' te beoefenen in teamverband. Mede dankzij de vele vrijwilligers houden wij het dorp sportief en levendig. 

  Met Rabo Club Support bied de Rabobank zijn kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze club haar doel te behalen? Het doel van VV Tollebeek dit jaar is: Nieuwe bidons voor de hele club met bedrukte nummers, zodat iedereen zijn of haar eigen bidon ‘coronaproof’ kan gebruiken.

  Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. 

  Stemmen van 5 t/m 25 oktober gaat als volgt

  Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Noordoostpolder-Urk kunnen van 5 tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op de clubs /  verenigingen / stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden voor het eerst ook stemmen via de Rabo App. In november wordt de uitslag bekend gemaakt en weten we welk bedrag onze vereniging gaat krijgen om ons doel te verwezenlijken. 

  Stemmen kan via de Rabo App, Rabo Internetbankieren of rabobank.nl/clubsupport.