• Voorrondes E-Sports FIFA 10-dorpentoernooi

31 dec 2018
  • Op 28 december 2018 waren de voorrondes voor de het E-sports 10-dorpentoernooi FIFA 2019 bij VV Tollebeek. ’s Middags van 14 tot 16 streden 16 jeugdleden onder de 16 om de felbegeerde medaille. Na een spannende finale mogen Albert-jan de Vries en Hendrik de medailles in ontvangst nemen.

Daan van Keulen en Erik Storm zullen met hun 2e plek onze vereniging vertegenwoordigen bij de finale op 4 januari 2019 in Luttelgeest. Dit omdat je om door te gaan naar de finale lid moet zijn van de vereniging.

's Avonds was het FIFA toernooi voor de 16+ers. Een goede opkomst met 13 teams. Na een gezellig toernooi zijn Henk Pit en Rick Weerstand (wederom) als winnaar uit de bus gekomen. Zij zullen ons vertegenwoordigen in Luttelgeest.

Daan en Erik en Henk en Rick veel succes op 4 januari tijdens het E-sports 10-dorpentoernooi in Luttelgeest!