• Zaterdag 26 juni mochten we onze laatste wedstrijd voetballen in de Regio Cup. Na twee wedstrijden die we hadden verloren wilden we deze graag winnen. Omdat JO12-1 geen wissels had hadden we afgesproken dat er eerst een speler van ons met hun mee zou doen waarna die samen met een speler van JO12-1 naar Emmeloord zou komen zodat wij ook een wissel zouden hebben. Doordat de wedstrijd in Tollebeek wat uitliep en een afgesloten weg moesten we beginnen met 7 spelers tegen 8 spelers. De jongens deden goed hun best maar konden niet voorkomen dat we na een kwartier met 3-0 achter stonden. Wat waren we blij en opgelucht toen we na 20 minuten eindelijk met 8 spelers in het veld stonden en ook konden wisselen. Net voor de rust werd het 3-1 door een doelpunt van Micah. Na de rust begonnen we weer goed en al snel stond het 3-5 door maar liefst drie doelpunten van Klaas Jelle en ééntje van Jari Z. Flevo Boys kwam terug naar 4-5 en niet veel later kregen ze ook nog een penalty. Met Jaydean op doel, die in de vorige wedstrijd al een penalty stopte, vertrouwden we erop dat hij dat nu ook weer ging doen. Ook nu stond hij goed zijn mannetje en toonde hij zich een ware penaltykiller. Met nog een doelpunt van Jens werd het uiteindelijke 4-6 voor ons en konden we met drie punten op zak weer tevreden terug naar Tollebeek.