• Zaterdag 1 december 11.30 uur.
    We voetbalden op het kunstgrasveld. Luna van MO13-1 en Liza van JO9-2 speelden met ons mee.
    Het was een spannende eerste helft, tijdens rust stonden we jammer genoeg 2-0 achter. In de kleedkamer hebben we lekker thee gedronken en daarna weer het veld op om te proberen om onze punten toch nog omhoog te krikken. Het was heel spannend en we deden met zijn allen heel goed ons best. Toen de wedstrijd was afgelopen was het 0-7. Dat vonden we natuurlijk wel jammer, maar het was een leuke wedstrijd en we hebben er allemaal erg van genoten.
    Na deze wedstrijd hebben we nog even plaatjes geruild, met succes, want iedereen is weer wat plaatjes rijker. Tijdens het ruilen waren we ook lekker aan het smullen van onze patatjes.
    Luna en Liza nog bedankt voor het meespelen vandaag.
    Nog 1 wedstrijd te gaan en dan is het alweer winterstop.
rfwbs-sliderfwbs-slide