• Sc Emmeloord – Tollebeek JO-9
    Op deze vroege, zonnige ochtend mogen de jongens van JO-9 aantreden op het sportpark in
    Emmeloord. Er wordt fanatiek gestart tegen het altijd sterke Emmeloord. Tollebeek neemt het
    initiatief en heeft een paar mooie kansen. Na een corner van Tollebeek neemt Emmeloord over met
    en scoort 1-0. Gelijk daarna heeft Tollebeek een mooie actie, en scoort Bram de 1-1. Het is een
    lekkere fanatieke wedstrijd waarbij beide teams rijkelijk kansen creëren. Tollebeek weet druk te
    zetten wat resulteert in een mooie goal van Dorian 1-2. Emmeloord blijft ook scherp en weet een
    kans te benutten, waardoor het 2-2 wordt. Na een korte rust wordt de wedstrijd hervat en na een
    mooie aanval scoort Jacob de 2-3. Emmeloord benut weer een kans en scoort 3-3. In een volgende
    actie neemt Tollebeek over en scoort Jacob 3-4. Na een uittrap van Sem van weet Wout de bal aan te
    nemen en scoort met een prachtige lob 3-5.
    Na de rust trapt Tollebeek af en zijn beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Sem weet een vrije
    trap vanaf de middenlijn te benutten en scoort 3-6. In een verdedigende actie van Emmeloord maken
    zij een eigen goal 3-7. Emmeloord maakt 4-7 en in een verdedigende actie gaat de bal in eigen doel
    en staat het 5-7.
    In de laatste 10 minuten zet Emmeloord druk en scoort 6-7. Na een zinderende slotfase weet
    Tollebeek zijn voorsprong te behouden en eindigt de wedstrijd in een prachtige eindstand van 6-7.