• Afgelopen donderdag speelde de spelers van onder de 23 jaar van Tollebeek tegen Nagele onder de 23 jaar.
    Tollebeek won de wedstrijd verdiend met 2-0 door goals van Willem Hulsebosch en Justin Visser.
    In de eerste helft moesten de spelers van Tollebeek nog aan elkaar wennen. Nagele had de eerste helft een licht overwicht. Het creëerde een aantal kansen maar wist deze niet te verzilveren. In de tweede helft een beter Tollebeek.
    Tollebeek startte in de volgende opstelling
    Rick Kramer als keeper.
    Achterin Arno Jonkers, Noah van der Reest , William van Otterloo en Max van der Reest
    Middenveld Sjoerd Hamersma, Rick Weerstand en Julian van Slooten
    Voor Marlon Ruiter, Willem Hulsebosch en Justin Visser
    wissels Jorn Dekkers, Ties Dekkers en Stijn van Ulsen

In het begin van de eerste helft was Tollebeek onrustig aan de bal. Er werd te snel voor de lange bal gekozen waardoor de voorwaartsen te veel in duels kwamen. Omdat Nagele over iets meer fysieke kracht beschikt kwam Tollebeek niet goed in haar spel. Naarmate de eerste helft vorderde werd het voetbalspel beter zonder dat dit tot grote kansen leidde. In de rust werd afgesproken dat we de tegenstander in de opbouw zouden proberen vast te zetten en dat we moesten proberen het middenveld meer in te spelen. In de tweede helft resulteerde dit in beter voetbalspel. Het middenveld werd veelvuldig gezocht door de achterhoede en dit zorgde ervoor dat er meer rust ontstond.
    Doordat Tollebeek het middenveld in handen kreeg konden de voorwaartsen makkelijker bereikt worden. Tollebeek kreeg een aantal 100% kansen echter deze werden niet afgerond. De eerste goal ontstond door het goed druk zetten van Jorn op de centrale verdediger waardoor Willem in de diepte ingespeeld kon worden. Willem gaf de bal voor op Justin die kwam afrondde. Daarna ontsnapte Tollebeek doordat Nagele de bal tegen de binnenkant paal schot. Uiteindelijk scoorde Tollebeek de verlossende tweede goal. Deze ontstond wederom door op juiste moment druk te zetten op de keeper. Hierdoor verspeelde deze de bal en kon Willem afronden.
    Een mooie prestaties van een jong Tollebeek. (gemiddelde leeftijd 19jaar)