• Tollebeek meiden maken het spannend in Kampen
  Datum: 30 september 2023

  Het was een onvergetelijke wedstrijd tussen Tollebeek MO13-1 en hun eeuwige rivaal, DOS Kampen MO13-1.
  Deze voetbalwedstrijd zal de boeken ingaan als een spektakelstuk dat niemand snel zal vergeten.

  Tollebeek begon op deze zonovergoten herfstdag heel sterk en we kwamen dan ook al snel op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Michelle en Dehay. We leken de wedstrijd volledig onder controle te hebben en kregen kans op kans maar we vergaten de score verder op te voeren. De wedstrijd nam echter een onverwachte wending toen DOS Kampen terugkwam met een paar snelle doelpunten. Ze namen een 4-2 voorsprong, en onze meiden bevonden zich plotseling in een moeilijke positie.

  Maar Tollebeek gaf niet op. We vochten met alles wat we hadden en werkten aan een ongelooflijke comeback. Tegen het einde van de wedstrijd maakte Michelle de 4-3, en ineens hing de hoop op de gelijkmaker in de lucht. De spanning was voelbaar terwijl we alles op alles zetten om de gelijkmaker te forceren.
  Helaas mocht het niet zo zijn, en de gelijkmaker viel niet voordat het laatste fluitsignaal klonk. De meiden van Tollebeek hadden tot het laatste moment gestreden en lieten zien dat ze ware vechters zijn.

  Ondanks de uiteindelijke nederlaag was deze wedstrijd een ware traktatie voor alle aanwezigen. Tollebeek en DOS Kampen hadden alles gegeven en hadden een spektakel op het veld geboden. De veerkracht van Tollebeek was bewonderenswaardig, vooral in de slotfase van de wedstrijd toen we op zoek waren naar de gelijkmaker.

  De meiden van Tollebeek konden met opgeheven hoofd het veld verlaten, wetende dat we fantastisch hebben gespeeld. Helaas zonder punten maar als we zo doorgaan komen die vanzelf!