• Zaterdag 26 september speelden de jongens van JO8 een thuiswedstrijd tegen Wolvega FC. Om 10:15 was de aftrap en het team kende een bliksemstart. De eerste goal kwam uit een corner van Tim die tegen de keeper aanschoot, waarna de bal in het doel terecht kwam. Daarna scoorde Jan met een solo vanaf de eigen helft. Vervolgens werden doelpunten gemaakt door Matthias en Tim, maar ook de tegenstander wist de goal een keer te vinden. Ruststand: 4-1.

    Na de rust kwamen de jongens helemaal los en regende het doelpunten. Matthias scoorde vliegensvlug twee doelpunten, waarna Jan drie keer hard uithaalde, wat resulteerde in twee doelpunten: 8-1. Doelman Rik had een mooie redding en toen vond de tegenstander dat het tijd was voor een time-out.

    Na de time-out waren er twee mooie doelpogingen van Hessel en een poging van Wilco die net naast ging. Ook een schot van Wolvega eindigde naast het doel, maar na een doeltrap die verkeerd terecht kwam wisten ze toch nog een keer te scoren: 8-2. Daarna kwam de tegenstander er eigenlijk niet meer aan te pas. Matthias scoorde en daarna maakte Tim voor de tweede keer een doelpunt vanuit een corner. Matthias wist de goal opnieuw te vinden en ook Wilco scoorde vanuit en mooie actie. Hessel zette het laatste doelpunt op zijn naam en dat maakte de eindstand 13-2. Het was tijd om te stoppen en de scheidsrechter floot af. De jongens deden nog een rondje penalty’s en keerden daarna moe maar voldaan terug naar de kleedkamer.