• Gaan we morgen echt op de KAR? Ja jongen, morgen gaan we op de kar. En als we verliezen? Dat maakt niet uit.
    We gaan op de kar, ga nu maar slapen. Zaterdagmorgen 7.45 uur gaat de wekker. Gaan we vanmiddag op de kar?
    Vandaag is de bekerwedstrijd tegen Rouveen en de dag dat we ons Kampioenschap vieren.
    Iedereen is mooi op tijd bij de kantine om richting Rouveen te gaan. Daar blijkt dat onze tegenstander van vandaag ook nog ongeslagen is. Ook zij gaan vandaag op de kar.
    De wedstrijd begint, onze jongens beginnen rustig, maar komen naar een minuut of 5 helemaal los.
    Met de eerste time -out staat het 0-3. Tollebeek gaat goed door, ze zijn niet meer te houden. Met de rust is het 0-7.
    Na de rust doen we het wat rustiger aan, waardoor de eindstand 1-11 wordt. Het feest is compleet. De gebruikelijke penalty’s worden nog genomen daarna snel douchen en de auto in richting Tollebeek.

Eenmaal aangekomen staat er een grote trekker klaar met een huifkar, mogelijk gemaakt door IJsmakerij Hakvoort.
    De trekker wordt gestart, bekers uitgereikt, muziek aan en rijden. Wat een feest!! Iedereen zal ons wel gezien en gehoord hebben.
    Na de ronde door het dorp hebben we nog een patatje gegeten en wat gedronken in de kantine.
    s ’Avonds voor het slapen gaan hoor ik nog net een jongetje zeggen: Het was echt zo gaaf op de kar!

Peter, Zwier, Okke, Stan, Jelle, Henrian en Tim TOP gedaan!!