• Tiendorpen toernooi zaalvoetbal

15 dec 2017
  • Verrassend tiendorpentoernooi

Op zondag 7 januari gaat duidelijk worden of het tiendorpentoernooi zaalvoetbal ook in 2018 weer een verrassend evenement gaat worden. Met de zinderende finale van vorig jaar nog op het netvlies, bereiden elf zaalvoetbalteams uit de Noordoostpolder zich voor op wat komen gaat. Met Tonego als titelverdediger....

Loting

De loting heeft de volgende teams bij elkaar in de poule gebracht:

Poule A: (Bosbadhal-oud) Kraggenburg - Ens - Creil - Emmeloord ?? RKO - Nagele

Poule B: (Bosbadhal-nieuw) Tonego - Bant - SVM - Tollebeek - Espel

Programma

De eerste poulewedstrijd begint zondag 7 januari 2018 om 9.30 uur in de Bosbadhal te Emmeloord. De kruisfinale wedstrijden beginnen om 15.00 uur en de finale wordt om 16.15 uur gespeeld.

Prijsuitreiking

Meteen na afloop is de prijsuitreiking. Behalve de wisselbeker is er ook een gouden schoen voor de topscorer van het toernooi.

Speelschema

Het speelschema en verdere informatie is te vinden op

www.tiendorpenzaalvoetbal.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide