• Teamindelingen bekend en nieuws Voetbal.nl app

  6 aug 2018
 • Inmiddels is het vakantie en dus de hoogste tijd om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen met je te delen. Dit jaar wel wat anders dan voorgaande jaren. Door de komst van de AVG, de nieuwe wet op de bescherming van persoonsgegevens, kunnen we niet meer zomaar alle namen op de website delen. De indelingen hebben we inmiddels verwerkt in de bondsteams en deze zijn inmiddels vrijgegeven door de KNVB. De nieuwe indelingen, bekerprogramma en competitie indeling zijn inmiddels op de site en voetbal.nl  app te zien. Tenzij.....

   .... je de Voetbal.nl app niet geïnstalleerd (met een emailadres dat voorkomt in onze ledenadministratie). In dat geval staat je privacy instelling standaard op afgeschermd en zal je naam niet op de website worden getoond. Heb je de app wel geïnstalleerd maar heb je als privacy niveau gekozen voor afgeschermd ook dan zal je naam niet getoond worden bij de teamindelingen.

   Hoe kan ik dan weten in welk team ik zit?

  In je persoonlijke omgeving in de Voetbal.nl staat ook je team weergegeven. Uiteraard moet je dan wel de app hebben geïnstalleerd! Voor een instructie ga je naar de VV Tollebeek site (Clubzaken, voetbal.nl App). Tevens heeft sportlink een video gemaakt waarin ze uitleggen hoe je in de app je team kunt vinden. Bekijk de video hier. 

 •  

   

  Bekijk dit filmpje met uitleg hoe je in de app je eigen team kunt vinden.

 • Belangrijk om de app te installeren!

  Het is belangrijk om de app te installeren zodat je geen club- en teaminformatie gaat missen. Er komen steeds meer mogelijkheden die aan de app worden toegevoegd en waar we als Tollebeek gebruik van willen maken.     

   Problemen/vragen

  - Met welk emailadres ben ik bij Tollebeek bekend?

  Weet je niet zeker met welk emailadres je bij ons bekend bent? Dit kun je navragen via  secretaris@vvtollebeek.nl.

   - Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter

  Kan het zijn dat jouw emailadres niet het primaire adres is en dat er bijvoorbeeld een ander gezinslid met zijn/haar email als primair contact staat ingesteld? In dat geval kun je met dit emailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair emailadres in te stellen. Mail dit naar secretaris@vvtollebeek.nl .

  - Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.

  Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen.

  - Ik kom er helemaal niet uit.

  Neem dan even contact op met media@vvtollebeek.nl , het media team kan je helpen met het installeren van de app.

  Wij wensen je een hele fijne vakantie en zien je graag op de eerste training. Hou je app in de gaten!

   

  Met vriendelijke groet

  Media commissie VV Tollebeek