• Strijd om zaalvoetbaltitel Noordoostpolder

18 dec 2019
  • Op zondag 5 januari gaat het tiendorpentoernooi zaalvoetbal met tien teams van start in de Bosbadhal. Voor het eerst met een combinatieteam Creil/Bant. De zaalvoetballers van SC Emmeloord verdedigen hun titel op de 23e editie van het tiendorpentoernooi zaalvoetbal.

Loting

De loting heeft de volgende teams bij elkaar in de poule gebracht:

Poule A: (Bosbadhal-oud) SSA Creil/Bant – Nagele -Kraggenburg – SVM – SC Emmeloord

Poule B: (Bosbadhal-nieuw) Tollebeek – Ens – RKO – Espel - Tonego

Programma

De eerste poulewedstrijden beginnen zondag 5 januari 2020 om 10.30 uur in de Bosbadhal te Emmeloord. De kruisfinale wedstrijden beginnen om 15.05 uur en de finale wordt om 16.20 uur gespeeld.

Prijsuitreiking

Meteen na afloop is de prijsuitreiking. Behalve de wisselbeker is er ook een gouden schoen voor de topscorer van het toernooi.

Speelschema

Het speelschema en verdere informatie is te vinden op

www.tiendorpenzaalvoetbal.nl

Geniet gratis van dit allereerste sportieve en gezellige polderevenement van 2020.