• Rabobank Clubkas Campagne 2018

   

  Vanaf 2 tot en met 16 oktober kun je op de Rabobank clubkas website inloggen en jouw stem uitbrengen op je favoriete clubs, VV Tollebeek doet dit jaar ook weer mee.

   

  Over de Rabobank Clubkas Campagne

  In het werkgebied van Rabobank Noordoostpolder-Urk bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is één van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

   

  Start van de Rabobank Clubkas Campagne

  Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar heeft de Rabobank € 100.000,- te verdelen, dus doe mee!

   

  Wie mogen er stemmen?

  Alle leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 2 oktober tot en met dinsdag 16 oktober 2018. Ben je lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk? Dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee je via deze website jouw stem kunt uitbrengen.

  Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.