• Nieuwsbericht bestuur betreft onderlinge wedstrijden / Covid 19.

• De corona maatregelen houden ons nog steeds veel binnen de deur.

Voor onze voetbalclub is het momenteel een stille tijd helaas, geen wedstrijden en de kantine dicht. We missen de contacten en de gezelligheid enorm.

Voor de senioren is het alweer een behoorlijke tijd geleden dat zij hebben kunnen trainen  en spelen helaas, hopen dat er snel weer wat mogelijk is voor hen. Alle junioren kunnen gelukkig wél volop trainen. Het is nog even afwachten wanneer zij weer competitiewedstrijden kunnen spelen.

Tot die tijd is het voor de jeugdteams binnen de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus mogelijk om binnen de vereniging onderling wedstrijden te spelen. Ook de gemeente biedt de ruimte om te sporten volgens strikte richtlijnen. Mooi dat daar volop gebruik van wordt gemaakt.

Echter, we constateren dat de richtlijnen regelmatig onvoldoende worden gevolgd. Het is van groot belang de richtlijnen te blijven volgen! Niet alleen om te voorkomen dat we als vereniging de velden moeten sluiten maar vooral ook om de verspreidingsrisico's van het virus te beperken!

Wanneer een team op zaterdag een onderlinge wedstrijd wil spelen dan dient dat te worden aangevraagd bij het wedstrijdsecretariaat.

De wedstrijdsecretaris deelt de wedstrijden in en geeft aan op welk veld gespeeld kan worden en op welk tijdstip.

Leiders en/of trainers dienen zelf zorg te dragen voor het klaar zetten en opruimen van het veld.

De kantine en kleedkamers zijn en blijven gesloten!

De 'Voetbal' mag alleen gebruik maken van de toiletten boven!

Het is NIET toegestaan dat ouders/verzorgers/publiek bij de trainingen van de jeugd komen kijken.

Ook op de zaterdag is het NIET toegestaan dat er ouders/verzorgers/publiek langs de lijn staan.

Blijf de looplijnen volgen op het terrein.

En blijf bij corona gerelateerde klachten thuis!

Houd je aan de regels en richtlijnen van de KNVB en onze vereniging zodat we allemaal zo snel mogelijk weer kunnen voetballen.

Help elkaar en spreek elkaar erop aan. Het gaat ons allemaal aan.

Reminder: Meld je aan voor de jaarvergadering van 20 november a.s. op erika28@ziggo.nl

Bestuur VV Tollebeek