• Officiële Spelerspas / Voetbal–nl App

29 aug 2019
  • Vanaf 21 juni t/m 31 oktober is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Voetbal.nl-app en de  Wedstrijdzaken-app. Alle spelers vanaf JO13 en MO13 zijn verplicht om een spelerspas met een foto te hebben, de spelerspas gaat via de VOETBAL-NL App. Via de Apple en Android playstore kan de app worden gedownload.

Alle leden van VV Tollebeek kunnen de voetbal.nl app installeren. Wij zouden het fijn vinden als iedereen dat doet, de voetbal.nl app is gekoppeld aan onze website. Ieder team heeft zijn eigen teampagina op onze website. In de app staat het gehele wedstrijdprogramma, uitslagen en standen, tevens zijn alle twitterberichten van VV Tollebeek zichtbaar in de app.

Wanneer de app wordt geinstalleerd kan je kiezen voor 3 zichtbaarheden:

• Normaal - foto en naam zijn zichtbaar in app, op website alleen naam
    • Beperkt - alleen naam is zichtbaar op website en voetbal-nl app
    • Afgeschermd - naam en foto zijn afgeschermd op website en voetbal-nl app

Voor de scheidsrechters zijn de foto's en namen altijd zichtbaar i.v.m. controle spelerspas voor de wedstrijd.

Teammanagers en Scheidsrechters:

Teammanagers en scheidsrechters dienen ook de wedstrijdzaken app te downloaden. Teammanagers kunnen vooraf de wedstrijd hun team klaarzetten in deze app en kunnen in deze app ook de foto's van alle teamleden wijzigen. Scheidsrechters kunnen de uitslagen doorgeven.

Meerdere kinderen:

Heb je meerdere kinderen bij VV Tollebeek en is 1 email adres gekoppeld aan meerdere leden van VV Tollebeek? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk persoon je wilt inloggen, dit is bij instellingen - persoon kiezen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "persoon kiezen".

Kinderen onder de 16:

Ouders kunnen alleen de foto's en zichtbaarheid van kinderen t/m 15 jaar wijzigen, dit kan via Instellingen - mijn Kinderen - klik op de naam van het kind - hierna kan de spelersfoto en zichtbaarheid worden gewijzigd.

Kinderen met eigen email adres:

Wanneer kinderen een eigen email adres hebben dan kan dit worden doorgeven, zodat ze gekoppeld worden met hun eigen team. Het email adres van de ouders wordt ook ingevuld in ons ledensysteem. Nogmaals, ouders / verzorgers kunnen alleen foto / zichtbaarheid van hun kinderen onder 16 wijzigen. Zodra leden 16 jaar worden, kunnen zij hun foto, zichtbaarheid zelf aanpassen.

Heeft u een nieuw email adres stuur een email naar secretaris@vvtollebeek.nl

Meer informatie zie link Sportlink: https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000128052-je-foto-in-de-voetbal-nl-en-knvb-wedstrijdzaken-app?fbclid=IwAR2wnDKE-5esOOeBk8pXaCWr_zvtkCJxU-NxNJ92jEH6Snpy755yqnWVpHI

Zijn er vragen of opmerkingen betreft de voetbal-nl app, mail dan met media@vvtollebeek.nl