• Compliment aan jeugdbestuur en trainers.

15 mei 2020
  • Na de verruiming van de maatregelen omtrent het COVID-19 virus zijn we op 4 mei weer gestart om trainingen te  verzorgen voor alle teams onder 13. Een week later op 11 mei zijn we ook van start gegaan de overige jeugdteam t/m de JO19. Tot op heden verloopt dat goed. Het is wel even wennen voor zowel trainers als spelers maar iedereen is enthousiast dat het weer kan en hoe het gaat.

Compliment aan jeugdbestuur en trainers. Zij pakken dit prima op. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden en we kijken waar nog ruimte is om ook met de senioren weer te kunnen trainen.

Belangrijk is wél dat we met zijn allen de regels en richtlijnen van RIVM, NOC-NSF, gemeente en de club zélf goed blijven opvolgen!  Dat is voorwaarden om te mogen blijven trainen! Volg de instructie van de trainers en volg de aangegeven looproutes.
    Het is van belang dat we de komende weken ruimte geven aan de teams die op het veld zijn. We snappen maar al te goed dat er kinderen zijn die ook buiten de trainingen een balletje willen trappen. En dat is prima! Maar wanneer je ziet dat er training wordt gegeven, maak dan het veld vrij en geef trainers en leden de ruimte. Verzoek is dan om het terrein te verlaten opdat er niet te veel mensen op of rond het complex zijn.
    Ga niet op veld 2 (het grote grasveld) voetballen. Dat veld is afgesloten voor onderhoud en mogen we niet betreden. Doe dit dan ook niet!

Ook de majorette vereniging Diana zal gebruik maken van het voetbalveld. Met hen is afgesproken dat zij gebruik maken van veld 3, het junioren veld. Zoals het nu staat zullen zij mogelijk op woensdagavonden en vrijdagavonden daar gaan trainen. Ook dán geldt: zodra je ziet dat zij daar onder begeleiding gaan trainen, maak dan het veld vrij en geef hen de ruimte.

Als we elkaar de ruimte geven kan iedereen zijn sport weer een beetje oppakken.

Succes, veel plezier en blijf gezond

Met sportieve groet,