• Er is nieuws over het 10 dorpentoernooi 2018, het zal gespeeld gaan worden op zaterdag 25 Augustus. We zijn naar deze datum gegaan omdat de competities zijn verlengt en dus later klaar zijn. Wanneer er ook nog nacompetitie gespeeld wordt duren de wedstrijden tot half juni. Dus is de eerste zaterdag van Juni geen optie meer om het toernooi plaats te laten vinden. Wij vinden het belangrijk dat alle dorpen uit de polder mee kunnen doen aan het toernooi en dat we de traditie van het 10 dorpentoernooi kunnen doorzetten.

We willen het toernooi gaan spelen voor de start van de bekerwedstrijden. Dus het zal voor veel teams een toernooi zijn om zich voor te bereiden op de beker en de start van de competitie. Daarom hebben we het speelschema ook aangepast, waar eerst nog 2 poules waren zijn er nu 4 poules. Hierdoor worden er minder wedstrijden gespeeld maar de wedstrijden duren langer. Alle teams spelen minimaal 3 wedstrijden van 30 minuten en alleen de finalisten spelen een wedstrijd van 30 minuten meer.

Zoals op het schema te zien, is de poule indeling al bekend. Deze is gedaan op woensdag 7 maart 2018 tijdens het polderoverleg. Omdat er al jaren 13 teams zijn uitgenodigd willen we hiermee doorgaan. Daarom is poule A een poule van 4 teams geworden. Valt er toch een team uit gaat nummer 4 van poule A naar de plek van het team wat uit is gevallen. Het schema is nog onder voorbehoud. Hierdoor zijn de tijden van de poulewedstrijden van poule A afwijkend, en zal er iets eerder gestart worden om na de poulewedstrijden gelijk uit te komen.

Omdat dit jaar het 2e veld bij Tollebeek gerenoveerd wordt zullen de poules C en D gespeeld worden in Nagele. De finale zal wel gewoon in Tollebeek gespeeld worden.

Alle verenigingen zijn op de hoogte gebracht en kunnen zich vinden in deze nieuwe datum en andere opzet. Wij hebben er in ieder geval al erg veel zin in en zijn al bezig met de voorbereidingen van het toernooi.

10 dorpentoernooi commissie VV Tollebeek

rfwbs-sliderfwbs-slide