• Nieuwe Webshop VV Tollebeek

21 jul 2019
  • VV Tollebeek heeft een nieuwe webshop, de gehele clubkleding kan online worden besteld op onze eigen website, klik op de afbeelding Webshop of op het woord Clubwinkel.

Tijdens de familiedag is de nieuwe kledinglijn Valencia al gepresenteerd, vanaf nu is deze ook te bestellen via de webshop. In deze webshop kan je ook sportkleding en ballen bestellen van de merken: Hummel, Stanno, Reece, Select en Derbystar. Op dit moment is er ook een sale!

Alle leveringen gaan via KLIF18 SPORT op Urk.

Klif18 sport heeft een speciale ACTIE, iedereen die vanaf nu online een bestelling plaatst maakt kans op een nieuwe KLIF18 BAL of een klif18 voetbalschoenentasje. De actie loopt vanaf 20 juli t/m de 1e competitiewedstrijden. Er worden totaal 5 ballen en 5 tasjes verloot.