• Nieuwe shirts voor Tollebeek 2

15 okt 2019
  • Zaterdag 12 oktober speelden de mannen van Tollebeek 2 hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Ook was dit de eerste wedstrijd die werd gespeeld in de nieuwe tenues gesponsord door Sloterwijk & Heinen makelaars.

Al enkele jaren is Sloterwijk & Heinen trotse sponsor van hét talententeam van VV Tollebeek. Gezien de goede prestaties van het team is er besloten het sponsorcontract te verlengen. Dat de wedstrijd van afgelopen zaterdag niet gewonnen werd (een nipte 2-3 nederlaag) lag in ieder geval niet aan de nieuwe tassen, shirts en trainingspakken! Misschien dat de mentale weerbaarheid van enkele spelers hieraan ten grondslag lag… Hieronder de teamfoto met daarop onze spelers. De merchandise bestaande uit onder andere badjassen, onderbroeken, kussenslopen en dekbedovertrekken bedrukt met deze foto zijn binnenkort in de webshop verkrijgbaar!

Gerrit Fokkema, Jurjen Breukel, Karel van Dijke, Stan Boons, Niels Ottink, Rick Loosman, Germain Schouten, Jelle van Eunen, Robbie Bartels, Bas Heinen (Trotse Sponsor!)

Luc van Overvoorde, Joop Keetman, Twan van der Pol, Bas Bouma, Jordy Goos, Lauren Weerstand, Lars Hettinga.

De teamfoto is gemaakt door fotograaf Caroline van der Sterre.