• Nieuwe bord sponsoren

  6 aug 2018
 • Net voor de zomerstop hebben we als voetbalvereniging weer een aantal nieuwe bordsponsoren gekregen. Bedrijven die daarmee de club steunen, in ruil voor een stukje naamsbekendheid rond ons prachtige kunstgrasveld. Een veld dat in deze droge periode wel heel fris en groen afsteekt tegen de verdorde omgeving. We hopen dat onze leden ook iets terug kunnen doen richting deze sponsoren en van hun diensten gebruik kunnen maken. 

  De nieuwe borden zijn geplaatst voor Fit 20, Mirliton, Hans Bakker BV en Totec Installatie. Bij Fit 20 van Martin Apperloo, kun je door persoonlijke begeleiding en intensief trainen in twintig minuten per week fit worden en blijven. 

  Fit 20 Urk

  Mirliton is een regionaal schoonmaakbedrijf dat voor veel klanten de schoonmaak en glasbewassing regelt. Ook in te zetten voor eenmalige schoonmaakklussen. 

  Mirliton

  Projectbureau Hans Bakker BV uit Tollebeek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verlichten van bedrijfsruimtes en bedrijfsterreinen. 

  Hans Bakker

  Totec Installatiebedrijf verzorgt voor particuliere en zakelijke klanten de complete installatie. Het gaat om loodgieterswerk, centrale verwarming, mechanische ventilatie en complete sanitaire installaties.

  Totec