• Zaterdag om half 8 moesten de kinderen van de jo8 al vertrekken naar Steenwijk. Om 8:45 uur begon de wedstrijd. Tollebeek ging er vol voor en dat resulteerde in de eerste minuut gelijk op een 0-1, gescoord door Harrie. Het tweede doelpunt volgde al snel met een mooi doelpunt van Wilco. Daarna werden de rollen omgedraaid en kwam olde veste aan de bal, zei scoorde ook twee doelpunten wat de stand op 2-2 bracht toen er gefloten werd voor de time out. Na een pep talk van de trainer werd het spel herstart. Tollebeek nam weer de leiding en Matthias scoorde de 2-3. Ook de 2-4 volgde al snel met een doelpunt van Wilco. De scheids floot af voor de rust en de kinderen kregen allemaal wat te drinken. Daarna ging de wedstrijd weer verder, Jan scoorde de 2-5. Daarna kwam Olde veste weer aan de macht. Ondanks de vele mooie reddingen van onze keeper Rick gingen er toch nog 3 ballen het doel in wat de stand bracht op 5-5. Nu werd het wel heel spannend. Na de time out ging Tollebeek weer sterk van start, na twee pogingen op het doel was het Tim die met een corner de 5-6 maakte. Ook Hessel kreeg nog een mooie kans maar de keeper was hem net te snel af. In de laatste minuut scoorde olde veste en zo eindigde het spel met 6-6.