• “Morgen mogen we weer !!!...........maarrrrr”

• Gelukkig hebben de versoepelingen in de coronamaatregelen er toe geleid dat de jeugd t/m 17 jaar weer een paar wedstrijden kan voetballen.

Dat is mooi en daar zijn we superblij mee. Veel informatie in korte tijd vergt wat organisatievermogen om alles rond te krijgen. Maar morgen gaat de KNVB Regiocup van start!

Belangrijk is en blijft dat er nog stééds een aantal richtlijnen zijn waaraan we ons dienen te houden! Doe dat voor jezelf, maar vooral voor alle jonge sporters!

Als we ons niet aan de richtlijnen houden kan het zijn dat de deur weer dicht gaat.

• De jeugdteams t/m JO17 en MO17 mogen weer wedstrijden spelen.
    • Kleedkamers een douches mogen worden gebruikt.
    • Ouders en toeschouwer zijn NIET toegestaan, alleen begeleiders.
    • Bij uitwedstrijden worden de chauffeurs gezien als begeleider.
    • Er gaan niet meer auto’s of begeleiders mee dan noodzakelijk.
    • Vanaf 13 jaar draag je in de auto een mondkapje wanneer inzittenden uit meerdere huishoudens komen.
    • Terras en kantine zijn voor sporters en begeleiders toegankelijk, supporters zijn niet toegestaan. Hou je bij het bezoek aan de algemene richtlijnen.

We snappen maar al te goed dat er veel ouders en andere familieleden graag willen komen kijken. Dat kan helaas nog niet, hoe graag ook wíj dat willen. Laten we in eerste instantie vooral de jeugd de ruimte geven om hun favoriete sport te beoefenen. En als we ons blijven houden aan de maatregelen kán dat ook!

Wij rekenen op jullie medewerking.

Alvast dank namens het bestuur en de sporters.