• M013-1 Kampioen.

MO13 heeft afgelopen seizoen in een competitie gespeeld van vier ploegen. Het bleek al snel dat alleen Ens tegenstand kon bieden. Zowel Urk als SVM waren een maatje te klein. Aangezien er maar vier ploegen in de competitie zaten werd er drie keer tegen dezelfde ploeg gespeeld. Er werd in de competitie 1 keer verloren , 1 keer gelijk gespeeld en 7 keer gewonnen.

De laatste wedstrijd moesten de meiden spelen in Marknesse. Een overwinning met 1-0 zou voldoende zijn voor het kampioenschap. Op zich moest dit geen probleem zijn omdat de vorige wedstrijd een 17-1 overwinning opgeleverd heeft.

Het bleek ook al snel dat heet kampioenschap de meiden niet kon ontgaan. De ruststand van 5-0 werd de tweede helft verdubbeld eindstand 10-0.

Zo eindigden de meiden met 9 -22 doelsaldo van 65-5. Een prima prestatie van de meiden.

Het kampioenschap werd afgesloten met lange ronde op kar de meiden hebben iedereen in het dorp duidelijk laten weten dat ze kampioen zijn geworden.

Na afloop hebben we dit nog in de kantine gevierd.
rfwbs-sliderfwbs-slide