• DE GROTE CLUBACTIE ! We gaan weer loten verkopen voor de Grote Clubactie 2017......Vorig jaar een opbrengst van ruim 1500 euro wat in zijn geheel besteed is (+ 1000 euro hoofdsponsorgeld) aan de aanschaf van de 'VTON' Voetbalmethode - een doorlopende leerlijn (opleiding) voor onze jeugd van 5 tot 19 jaar, meer info zie website www.vton.nl Ook dit jaar wordt de opbrengst besteed aan de jeugd, onze toekomst van de VV Tollebeek ! STEUN ONZE CLUB en koop loten van onze verkopers uit de JO8 t/m JO13 en de MO13 of koop een lot in de kantine van de VV Tollebeek door een machtiging in te vullen. Losse loten liggen op de bar. Het lotnummer komt automatisch op het bankafschrift te staan. Een lot kost € 3,00 waarvan € 2,40 rechtstreeks de clubkas in gaat, dus dat tikt lekker aan !

Met vriendelijke groet,

Coördinator Grote Clubactie 2017