• Klaas Hessel Kapitein nieuwe trainer VV Tollebeek.

16 mei 2020
  • Voor het seizoen 2020-2021 heeft VV Tollebeek met Klaas Hessel Kapitein een overeenstemming als hoofdtrainer bereikt. De oud speler van Urk 1 heeft op Urk al jaren ervaring als trainer van Urk 3 (reserve eerste klasse) en Urk 2 (reserve hoofdklasse).  Sinds het seizoen 2016-2017 is hij actief als assistent trainer van Urk 1. VV Tollebeek is voor de 44-jarige trainer de eerste uitdaging buiten het voor hem zo vertrouwde SV Urk, waar hij bijna 40 jaar aan verbonden is.

In Tollebeek wacht hem de uitdaging de jonge selectie te vormen tot een stabiele vierdeklasser en met een gezonde ambitie om op termijn door te groeien. Als VV Tollebeek zijn we blij dat we in deze bijzondere tijd een trainer hebben kunnen vastleggen met deze indrukwekkende ervaringsopbouw. We denken met Klaas Hessel een trainer te hebben gevonden die past bij de club en bij de huidige selectie. We hebben overeenstemming voor een seizoen maar zowel club als trainer hebben de wens en verwachting op een langere samenwerking.