• Klaas Hessel Kapitein nieuwe trainer VV Tollebeek.

  • Voor het seizoen 2020-2021 heeft VV Tollebeek met Klaas Hessel Kapitein een overeenstemming als hoofdtrainer bereikt. Klaas Hessel had al voor de vakantie kennis gemaakt met de selectie en is in augustus voortvarend van start gegaan met de trainingen van de selectie. Op zaterdag 15 augustus j.l. hebben we op 'gepaste afstand' het contract getekend. Hoewel het in eerste instantie een contract is voor één jaar hebben beide partijen de intentie om de samenwerking langer door te zetten. 

    De ondertekening van het contract had in ieder geval een positief effect op de daarna gespeelde oefenwedstrijd. Tegen Urk 3 werd met ruime cijfers gewonnen.

    Zoals eerder vermeld is Klaas Hessel oud-speler van Urk 1 en heeft op Urk al jaren ervaring als trainer van Urk 3 (reserve eerste klasse) en Urk 2 (reserve hoofdklasse).  Sinds het seizoen 2016-2017 is hij actief als assistent-trainer van Urk 1. VV Tollebeek is voor de 44-jarige trainer de eerste uitdaging buiten Urk. 

    Klaas Hessel wordt dit seizoen vergezeld door 2 assistent-trainers, Jacob Jan Hoekstra en René Buijsse, beide oud-spelers van Tollebeek 1. Floor Hulsebosch gaat haar tweede seizoen in als elftalleider.  Naast dit begeleidingsteam zal er nog een nieuw gezicht dit jaar langs het veld te zien zijn. Gerrit Visser zal dit jaar als vaste grensrechter mee gaan met de eerste selectie. 

    We denken met deze bezetting een juiste organisatie te hebben rondom de selectie. We hopen dan ook op een positief en sportief verloop van het komende seizoen.