• Zaterdag 26 juni 2021

Afgelopen zaterdag speelde JO7 uit tegen Tonego. Ook deze wedstrijd startte het team vol enthousiasme en geloof in zichzelf. Het moest en zou ze nu een keer lukken. Want ondanks dat ze afgelopen wedstrijden hebben verloren, ze voetballen steeds beter en niet geheel onbelangrijk, als een echt team!

De wedstrijd was nog niet lang van start, of Tijn Vorhagen zag de eerste kans en knalde vanaf het middenveld de eerste bal recht in het doel. Met een voorzichtig glimlachje van trots, stuiterde de rest van het team in en om het veld langs hem heen. Al snel volgde er meer mooie goals door onze topscoorders Joas van Urk en Ramon Baars. Nu kwam Tonego in de aanval en voor we het wisten, stond het ineens 4-3.

In de rust was heel het team het er over eens dat de voorsprong niet zou worden weggegeven. Jochem de Boer, Kian Akkerman en Chris van Triest maakte zich hard voor een sterke verdediging. De meiden Eva Heinen, Lovina Ruiten en Eva Zoet zorgde door goed samenspel voor de volgende twee mooie goals. Uiteindelijk zorgde het team samen voor 10-8 winst. Een welverdiende beloning na een seizoen hard trainen en samen lol maken.