• VV Tollebeek J09-2 Seizoen 2017 – 2018

Afgelopen zaterdag was het dan helaas zo ver dat het laatste toernooi van het seizoen gespeeld werd en we mogen gaan genieten van een welverdiende zomerstop.

De J09-2 bestond dit jaar uit 4 dames en 4 heren die wekelijks trouw naar de training kwamen en natuurlijk zaterdags hun wedstrijd wilden gaan voetballen op de mooie velden in de polder en omgeving.

Dat dames en heren goed samen kunnen voetballen was duidelijk zichtbaar bij de J09-2 zelfs de scouts van de profclubs stonden langs de lijn te kijken hoe de ballen links en rechts over het veld geschoten werden en met een eenvoudige beweging werd aangenomen en weer doorgespeeld werd naar de medespeler.
    Om een korte indruk te geven over wie we het allemaal hebben volgt hieronder kleine toelichting die u als lezer moet onthouden, want van deze namen zullen wij in de toekomst meer gaan horen bij de grote clubs uit de eredivisie.

Lieke:
    De ``STOFZUIGER`` in de verdediging. Er zijn maar weinig tegenstanders die voorbij Lieke zijn gekomen zonder dat ze iets hebben gehoord van Lieke.
    Helaas moest Lieke een gedeelte van de competitie missen omdat ze een gebroken arm kreeg waardoor ze niet meer kon voetballen, maar afgelopen zaterdag konden we toch nog genieten van de kwaliteiten op het Meint Heidema Toernooi bij Flevo Boys.

Sander:
    De ``TANK`` op het middenveld. Als de bal in de buurt van Sander kwam dan moest de tegenstander van goeden huize komen om de bal weer van Sander te veroveren.
    Menig tegenstander probeerde ook niet om de bal dan te veroveren waardoor Sander de lijnen in het veld kon uitzetten en de meeste assists op zijn naam mocht zetten dit seizoen.

Liza:
    De `` KLEINE VAN DER SAR``. Wat heeft die Liza als ze op de goal stond een ballen uit de hoeken getikt om een doelpunt van de tegenstander te voorkomen.
    Maar natuurlijk hebben we bij de J09-2 nog geen vast keepers op doel staan, dus mocht ze ook de voetbalkwaliteiten in het veld laten zien.

Giyanow:
    De ``MESSI`` van de J09-2. Giyanow heeft dit seizoen menig tegenstander het bos ingestuurd door er met de zogenoemde ``MESSI`` bewegingen de tegenstander te passeren om daarna verwoestend uit te halen op het doel.

Aniek:
    Als je iemand op de kast wil jagen door te zeggen dat er zaterdags niet gevoetbald wordt of dat het afgelast is dan was je bij Aniek aan het juiste adres.
    Aniek kunt u vergelijken als de ``KLEINE SHANICE VAN DER SANDEN``, zie je een bal voorbij komen dan komt daar Aniek ook achter aan en werd de tegenstander vakkundig om speelt.

Twan:
    Twan kunt u vergelijk met de ``KLEINE VIRGIL VAN DIJK``.
    Ballen van de tegenstander afpakken en daarna een mooi pass geven op de spitsen zodat die konden scoren.
    De penalty na de wedstrijd werd door Twan zonder pardon in de kruising geschoten waarop de keeper van de tegenstander geen antwoord had.

Sharon:
    De ``SHERIDA SPITSE`` van de J09-2 .
    Altijd met veel plezier op de trainingen en wedstrijden aanwezig, zodra Sharon de bal veroverd heeft in de verdediging is de tegenstander kansloos want net als Giyanow kan ze zigzaggend door het veld richting het doel om te scoren.

Teunis Arie:
    De ``BETWETER`` van de J09-2.
    Menig scheidsrechter is dit seizoen op positieve manier op zijn vingers getikt door Teunis Arie omdat de scheidsrechter het verkeerd zag en toch moest weten dat het anders was.
    In het seizoen heeft Teunis Arie ook aardig wat overtreding moeten incasseren doordat hij als een flits langs de tegenstander sprintte.
    Dit waren dus in het kort de dames en heren van de J09-2 van het seizoen 2017 – 2018.

Na de zomervakantie zullen niet alle dames en heren weer bij elkaar in een team komen.
    Maar terugkijkend op het seizoen mogen wij stellen dat we met zijn allen een mooi en leer vol seizoen hebben gehad waar vooral veel plezier en spelvreugde de boventoon heeft gevoerd.

Dames en heren veel plezier bij jullie nieuwe teams voor volgend seizoen en we blijven jullie voetbalkunsten natuurlijk volgen.

Ook willen wij natuurlijk de ouders / opa en oma`s die onze sterspelers hebben aangemoedigd ``BEDANKEN`` voor de aanwezigheid en zien jullie graag terug op de sportpark.

Begeleiding en staf VV Tollebeek J09-2
rfwbs-sliderfwbs-slide