• HJSC – Tollebeek
    Het was alweer 7 seizoenen geleden dat Tollebeek tegen HJSC had gevoetbald. Door een aantal blessures moest Tollebeek weer een aantal wijzigingen doorvoeren in het elftal, en zag het elftal er als volgt uit: Dennis van Triest, William van Otterloo, Noah van der Reest, Jordy Schouten, Chris van Otterloo, Joost Swart, Robby Bartels, Henk Pit, Albert Visscher, Martin Apperlo en Luuk Boons.
    Tollebeek begon goed aan de wedstrijd, het zette HJSC vast en had de wedstrijd onder controle, zonder dat het echt grote kansen creëerde. De bal ging goed rond en door middel van combinatie voetbal werd er geprobeerd tot kansen te komen. Maar de enige kans in de eerste 10 minuten was een schot van buiten de 16 meter recht in de handen van de keeper. In de 11e minuut kwam Tollebeek dik verdiend op versprong, de verdediging van HJSC werkte de bal niet goed weg en Albert Visscher profiteerde hier optimaal van. Hij zag zijn schot langs de keeper het doel in gaan. 0 – 1. Na het doelpunt ging Tollebeek meer en meer de lange bal hanteren wat het voetbal niet ten goede kwam. Wel bleef het de eerste helft veel beter en gaf buiten 1 schot van HJSC eigenlijk niks weg. Zelf kreeg het nog een paar kansen maar hier werd niet meer uit gescoord, gezien het speloverwicht had Tollebeek al in de eerste helft verder uit moeten/kunnen lopen, om zo een makkelijke tweede helft te spelen. Maar het was vaak te slordig in de laatste pass of voorzet waardoor echt grote kansen uit bleven.
    De tweede helft had HJSC de wind meer in de rug en geloofde nog in een goed resultaat en speelde een hele andere 2e helft. Het zat er feller op en door veel energie in de wedstrijd te stoppen probeerde ze de wedstrijd te draaien. Tollebeek ging daarin tegen steeds minder voetballen en liepen steeds meer achter de feiten aan. Het kwam niet meer aan voetballen toe en kwamen steeds meer onder druk te staan. Na een uur spelen kwam de thuisploeg op gelijke hoogte nadat een corner ineens in het doel vloog. 1 – 1. Dit doelpunt het de thuisploeg nodig om er echt in te gaan geloven dat ze vandaag konden winnen. Tollebeek ging daarin tegen steeds minder voetballen en verloren steeds vaker de duels. Een kwartier voor tijd kwam de thuisploeg op voorsprong, de snelle buitenspeler van HJSC werd te diepte in gestuurd en kwam 1 op 1 met keeper Dennis van Triest te staan hij faalde niet en bracht zo de stand op 2 – 1. Tollebeek probeerde met wissels de wedstrijd nog te kantelen maar dit leverde niks meer op, eigenlijk lukte er niks meer en was het wachten op de genade slag van de thuisploeg. En die kwam er ook, 3 minuten voor tijd maakte de thuisploeg de 3 -1.
    Een nederlaag die Tollebeek vooral aan zichzelf te danken heeft. En de toch al volle ziekenboeg is ook nog groter geworden toen bleek dat Chris van Otterloo tijdens de wedstrijd zijn pols gebroken had. De volgende wedstijd zal gespeeld worden op 23 november thuis tegen Delfstrahuizen.