• Grote Clubactie 2018

17 sep 2018
  • Zaterdag 15 september zijn de verkoopboekjes voor de Grote Clubactie 2018 uitgedeeld door de leiders van de teams JO7 t/m JO13 en MO13. We hopen dat de jeugd weer heel veel loten wil verkopen tussen nu en 31 oktober 2018.

Een lot kost € 3,00 en daarvan gaat € 2,40 rechtstreeks in de clubkas van de VV Tollebeek door middel van een eenmalige incasso via de bank. Er kan geen lot gekocht worden met contant geld. Vorige jaren was de opbrengst iedere keer tussen de € 1500,00 en € 1600,00..... dat willen we dit jaar natuurlijk overtreffen!

Verkoopt de jeugd 10 loten of meer per persoon dan krijgen ze een tegoedbon voor een bakje patat en een snack af te halen in de kantine. Deze tegoedbon krijgen ze uitgedeeld als de verkoopboekjes zijn verwerkt. Met 1 machtiging kun je 1 of meerdere loten verkopen. Het gaat dus om het aantal loten, niet om het aantal machtigingen!

De lotenboekjes kunnen in de kantine in de inleverbox gestopt worden, alvast bedankt en we hopen op een groot succes ! 😊??👍

Voor vragen en of opmerkingen graag privé een berichtje naar vvt-hulsebosch@hotmail.com.

Groeten namens VV Tollebeek,

Irma Hulsebosch