• Gert Vosjan stopt met trainerschap bij VV Tollebeek

  1 feb 2019
 • Aan het eind van dit seizoen stopt Gert Vosjan na 2 jaar als trainer bij VV Tollebeek. Gert geeft te kennen dat hij deze zomer na 25 jaar trainerschap een andere invulling wil geven aan zijn vrije tijd. 

  Tollebeek wilde nog wel een seizoen door met de trainer uit Dronten. "De samenwerking is prima. We zagen het afgelopen seizoen het eerste team als collectief groeien en dat zet door in dit seizoen. Nu waren we dicht bij de éérste periode en draaien mee in het linker rijtje van de vierde klasse". 

  Het resultaat is één ding, maar wat ook belangrijk is in deze dorpsclub is de sfeer binnen de vereniging. Er is een positieve sfeer in het eerste elftal en dat straalt uit over de hele club. Er is een goed contact met bestuur én met de groeiende supportersschare. Ook dat zijn Gert zijn verdiensten.

  De keuze was voor Gert dan ook niet makkelijk. "Er zit zeker nog rek in de selectie en er komt ook weer een talentvolle lichting aan. Maar na lang wikken en wegen staat mijn keuze vast. Het is een mooi moment om na 25 jaar te stoppen."

  VV Tollebeek bedankt Gert voor zijn inzet voor de club en gaat op zoek naar een waardige opvolger!