• Eindresultaat Rabobank Clubkas Campagne

31 okt 2017
  • Verenigingen en stichtingen zijn een belangrijke verbindende factor in de samenleving. En daar draagt Rabobank Noordoostpolder-Urk graag haar steentje aan bij. Ze stimuleren het verenigingsleven op veel verschillende manieren. Dit jaar deden er 170 clubs mee.

Voor 2017 stelde Rabobank Noordoostpolder-Urk een bedrag beschikbaar van €  60.000,- voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als coöperatie geven zij graag hun leden inspraak op de verdeling van dit bedrag. Ieder lid van Rabobank Noordoostpolder-Urk ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde vereniging of stichting mogen uitbrengen.

Dankzij 111 stemmen in de ClubkasCampagne van RaboNopUrk mag VV Tollebeek € 426,16 bijschrijven.

Alle stemmers bedankt hiervoor!