• VV TOLLEBEEK VOETBALT VEILIG

Corona protocol update van 02-06-2021

Het Corona protocol is ook te zien in de Voetbal .NL app bij alle thuiswedstrijden van VV Tollebeek.

Algemene regels:

-          Blijf thuis bij klachten en laat je testen.

-          Pas hygiëne toe.

-          Houd 1,5 m. afstand bij 18 jaar en ouder, tot en met 17 jaar is afstand onderling niet nodig.

-          Bij het ontstaan van klachten ga je direct naar huis.

-          Gebruik van je gezonde verstand staat voorop.

Bij ons op de accomodatie:

-          Is er geen publiek toegestaan bij alle sportactiviteiten.

-          De kleedkamers zijn open en de douches mogen gebruikt worden.

-          Op het voetbalcomplex zijn alleen de benodigde chauffeurs van de bezoekende clubs ( maximaal 4) en de gebruikelijke stafleden van de spelende teams welkom.

-          Vetrek je direct na afloop van de wedstrijd of training.

-          Zijn de corona coördinatoren herkenbaar aan de groene jas van VV Tollebeek.

-          Zijn er looproutes aangegeven, houd je daar aan!!

Bij uit wedstrijden:

-          Verzamelen en vertrek vanaf de grote parkeerplaats, niet bij de kantine.

-          Alleen de benodigde chauffeurs, volgens gemaakt rijschema en de gebruikelijke stafleden gaan mee.

-          Vanaf 12 jaar is het verplicht een mondkapje te dragen in de auto.

-          Neem geen extra supporters mee, die worden ook bij andere clubs niet toegelaten.

Voor verdere vragen kun je terecht bij het bestuur, wij zijn op zaterdag ook aanwezig op de accommodatie.