• 11.15: vertrek vanuit Tollebeek. We zijn compleet vandaag. Onze 8 meiden, aangevuld met Lulu en Esther van MO13-1. We moeten wel een stukkie sturen. Leeuwarden, here we come!!
    Bij aankomst zit er een verrassing in de tas; nieuwe kleding. We schieten allemaal de hoogte in, dus dat was wel ff nodig. Complimenten ook aan de zon. Zij heeft ook prima haar best gedaan vandaag.

Vol zelfvertrouwen beginnen we aan de wedstrijd. Helaas stonden we na 10 minuten al tegen een achterstand van 2-0 aan te kijken. In plaats van de kopjes naar beneden laten hangen, bleven we er in geloven en werden steeds sterker. We konden niet voorkomen, dat Blauw-Wit voor rust nog 2x wist te scoren.

Na een tactisch overleg in de rust ging de tweede helft een stuk beter. We liepen goed vrij en de tegenstander kwam moeilijker aan de bal. De wedstrijd ging gelijk op en we kregen kansen. Eén daarvan wisten we te benutten. Een fraai opgezette aanval werd loepzuiver door ons ingeschoten. De 2e helft hebben we gewoon gelijkgespeeld; 1 – 1. Helaas moesten de doelpunten uit de 1e helft hier ook nog bij opgeteld worden. Al met al dik tevreden over het verloop van de match en de dames hadden wel een frikandel verdiend.

Lulu en Esther, bedankt voor de extra power.
rfwbs-sliderfwbs-slide