• Bekerwedstrijd Tollebeek JO9-1 - Balk JO9-3

Vanavond stond de belangrijke bekerwedstrijd tegen Balk JO9-3 op het programma.
    Inmiddels hadden we al 6 wedstrijden erop zitten en winst in deze wedstrijd zou betekenen dat we bij de laatste 8 zouden komen. De voorbereiding begon al lekker doordat de KNVB onbegrijpelijk geen rekening had gehouden met de vakantie van onze keeper Sander “het kanon” Snoek. Ook het idee om er in plaats van een thuiswedstrijd een uitwedstrijd voor Sander van te maken. Want tja van een eiland (Texel) kom je niet al te makkelijk af. Maar ja het tactisch plan was om dan Pim “De Muur” op doel te zetten. Hij had op de trainingen ervoor al laten zien dat er een 2e van der sar in hem schuilt. Daarnaast werd er een beroep gedaan op de kwaliteiten van Stan Lebbink uit de JO9-3, geroemd om zijn kopkwaliteiten maar befaamd om zijn dribbels.
    De wedstrijd begon goed met veel druk op het doel van Balk en het werd dan ook vlot 1-0 door Micah “Tikkie Takkie” de Blois. Echter bleek Balk over een uitstekende counter te bezitten. Heel vlot was het dan ook 2-1 voor Balk ondanks het uitstekende keeperswerk van Pim.
    Gelukkig bedacht Jari “Speedy Gonzales” Zandhuis dat hij ook wel vanaf de aftrap iedereen kon uitspelen en de 2-2 kon maken. Deze tik kwam Balk niet meer te boven en dankzij uitstekend samenspel werd de score verder opgevoerd door Danny “der Bomber” Hemelrijk die zoals altijd op de goede plek stond en nogmaals Micah en Jari naar een ruime voorsprong. En toen Justin “de Bulldozer” Kramer ook nog eens besloot een bal prachtig in de kruising te schieten ( was het nu links of rechts ... maakt Justin niet uit ) was het spel klaar. Tom “ De Onnavolgbare” Bakker probeerde nog diverse keren om het nog erger te maken voor Balk , maar hij was deze keer mild voor de tegenstander.
    Einduitslag 10-4 ook met name te danken aan Pim die nog een paar prachtige reddingen had en Stan die werkelijk overal liep om gaatjes te dichten en de volgende keer zeker zal scoren.
    Op nu naar de laatste 8 en hopen op een goed resultaat zodat we de finale ronde mogen bereiken.
    Volgende week weten we in ieder geval meer hoe het afgelopen is.
    Tot dan!
    Ps. Sander ... je vakantiedagen zijn nu op 😜