• Nieuws vernieuwde Voetbal app

De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het email adres waarmee je bij VV Tollebeek bent ingeschreven in de ledenadministratie Sportlink. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), uitslagen, standen, programma's, kleedkamer indelingen , man - of - the match, voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten, het twitter account van VV Tollebeek  is ook gekoppeld aan deze app. Deze gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en VV Tollebeek afspeelt.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je te registreren met het e-mailadres wat bekend is bij VV Tollebeek. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren .

En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als man of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app en op de website van de club. De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

Account instellen
    Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het email adres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het email adres gebruikt waarmee je bij VV Tollebeek in de ledenadministratie bekend bent. Als leden niet met het e-mailadres inloggen dat bekend is bij VV Tollebeek, dan worden deze leden als ‘toeschouwer’ gezien en is er voor hen in de app dus geen directe link met de club. Wijzigingen van mail adres kunt u sturen naar naar secretaris@vvtollebeek.nl, daarna zullen wij uw mail adres wijzigingen in het ledenadministratie van sportlink/knvb.
    1. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een email adres gebruikt waarmee je bij VV Tollebeek bekend bent.
    1. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Heb je meerdere kinderen bij VV Tollebeek en is je email adres gekoppeld aan meerdere leden van VV Tollebeek?  Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door uit te loggen en opnieuw in te loggen en het andere kind te kiezen. Alternatief is voor ieder kind een eigen email op te geven aan onze secretaris.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. De Wedstrijdzaken app is vooral bedoeld voor die personen die een officiële rol hebben bij een wedstrijd en het wedstrijdformulier. Denk aan bijvoorbeeld scheidsrechters, aanvoerders, leiders en wedstrijdsecretarissen. Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres wat bekend is bij VV Tollebeek . De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wijzigingen email adres graag doorgeven via de mail: secretaris@vvtollebeek.nl

Veel succes met de vernieuwde voetbal en wedstrijdzaken app.