• 10 Dorpen Toernooi 24 augustus 2019

Aankomende 24 augustus is alweer de 55e editie van het 10 dorpentoernooi.

Het Tiendorpentoernooi 2019 staat net als afgelopen jaar weer gepland aan het begin van het seizoen. Op het polderoverleg is positief gereageerd op de opzet van afgelopen jaar. Mooie korte wedstrijden , lekker in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

We spelen op 24 augustus, de laatste zaterdag van de schoolvakantie. Alle ploegen zijn dan al weer volop in training voor het nieuwe seizoen. Soms zijn de teams door die vakantie niet helemaal compleet. Bij het tiendorpentoernooi hebben trainers een mooie gelegenheid om dan spelers vanuit tweede teams of talentvolle spelers vanuit de jeugd te zien spelen. Daar kunnen zij hun voordeel mee doen voor de bekerwedstrijden die een week later starten

Dit jaar zullen alle wedstrijden weer in Tollebeek gespeeld worden. Afgelopen jaar werd het tweede veld gerenoveerd. Daar ligt nu weer een strakke grasmat. Dus geen belemmeringen meer om alle wedstrijden in Tollebeek spelen.

We zullen gaan spelen in 4 poules van 3 teams. Door het samengaan van Bant en Creil zijn er 12 teams die deelnemen aan het toernooi. Een mooie testcase voor Bant-Creil om te zien waar zij staan, en teven ook voor alle andere teams natuurlijk.

Het belooft weer op een mooie sportieve start te worden voor het seizoen voor alle ploegen in de NOP en Urk. En als het weer ook een beetje wil meewerken zou ook mooi zijn! Hoewel, we weten sinds afgelopen jaar maar al te goed dat een "te" mooi zomer door droogte ook nog wat verstoring kan geven????.. We gaan het meemaken!!

Namens VV Tollebeek

Dick Hulsebosch

Voorzitter

Er is inmiddels weer een prachtig magazine gemaakt welke door op onderstaande knop te klikken te downloaden is.