Ga naar veldplanning en trainingstijden

Komende evenementen

Tien dorpen toernooi 2017

Op zaterdag 3 juni zal het jaarlijkse 10 dorpentoernooi te Tollebeek weer plaatsvinden. Dit jaar ontbreekt Urk 3 in verband met de Urkerdag. Voor de rest zullen alle verenigingen aanwezig zijn.

Wij hopen dat het net als de voorgaande jaren weer een mooie dag zal worden, met daarbij vele leuke en spannende wedstrijden. Dat de onderlinge strijd tussen de verenigingen op een fanatieke maar ook sportieve manier op het veld uitgevochten wordt.

Zal Tonego het toernooi voor de 4e keer achter elkaar winnen? Of zal er een nieuwe kampioen komen?

Komt allen kijken op zaterdag 3 juni in Tollebeek.

Voor het wedstrijdschema en reglement. KLIK HIER

Hoofdtrainer Hans Hamersma stopt bij VV Tollebeek

Na goed overleg neemt Hans Hamersma afscheid van VV Tollebeek als hoofdtrainer. Hamersma die nu in zijn 4e seizoen zit, stopt aan het einde van het seizoen. 2 seizoenen achter elkaar heeft het eerste elftal onder zijn leiding gestreden voor promotie naar de 3de klasse. Helaas verloren ze beide keren de laatste beslissende wedstrijd.

Na 4 mooie jaren nemen hoofdtrainer en club afscheid van elkaar. VV Tollebeek zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.

Hans Hamersma wordt vanaf het seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Woudsend. Lees meer.

Afgelastingen

Laatste uitslagen

Wie is er jarig?

Nieuw lid

Wilt U zich aanmelden als lid?  Klik hieronder op aanmelden.

Donateur

Wilt U zich aanmelden als donateur?  Klik hieronder op aanmelden.

Club van 50

Wilt U zich aanmelden bij de club van 50?  Klik hieronder op aanmelden.

Voor algemene vragen e-mail naar  voetbal@tollebeek.nl