Ga naar veldplanning en trainingstijden

Komende evenementen

Sporten op kunstgrasvelden

Uiteraard zijn wij op de hoogte van het nieuws inzake het kunstgras en met name de rubbergranulaat korrels. We worden geconfronteerd met uitslagen van onderzoeken en de bij behorende gevolgen of zijn het nog vermoedens, men geeft ook aan dat bepaalde(andere) onderzoeken aangeven dat er juist geen gevaar voor de gezondheid van de sporters is. De verantwoordelijke instanties hebben reeds aangegeven dat vervolg onderzoek nodig is om tot de juiste conclusies en eventueel maatregelen te komen.

Het alternatief kurk schijnt 15000 euro per veld duurder te zijn dus voor ons als vereniging niet op te hoesten. Bovendien zijn wij ook geen eigenaar van het veld en zal de gemeente dus bepalend zijn, dat de gemeente zich ook verder verdiept in de zaak lijkt me duidelijk, een eerste schrijven is al aan de clubs gezonden.

In eerste instantie willen wij de ontwikkelingen dan ook afwachten, dat het onze interesse en zorg in hoge mate heeft lijkt me duidelijk.

Afgelastingen

Laatste uitslagen

Wie is er jarig?

Nieuw lid

Wilt U zich aanmelden als lid?  Klik hieronder op aanmelden.

Donateur

Wilt U zich aanmelden als donateur?  Klik hieronder op aanmelden.

Club van 50

Wilt U zich aanmelden bij de club van 50?  Klik hieronder op aanmelden.

Voor algemene vragen e-mail naar  voetbal@tollebeek.nl