Ga naar veldplanning en trainingstijden

Komende evenementen

Programma

 

Afgelastingen

 

Laatste uitslagen

 

Wie is er jarig?

 
­

Nieuw lid

Wilt U zich aanmelden als lid?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

­

Donateur

Wilt U zich aanmelden als donateur?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

­

Club van 50

Wilt U zich aanmelden bij de club van 50?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

Oudehaske-Tollebeek

Oudehaske 28 mei 2016

Op 28 mei ging een bus vol Tollebekers naar Oudehaske om samen met tientallen andere Tollebekers hun ploeg aan te moedigen. Oudehaske was een hele andere ploeg dan Twijzel. Oudehaske heeft veel ervaring met voetbal in de derde klasse en hoger en dat was te zien. Ze speelden rustig en bekeken. Toch was Tollebeek gelijkwaardig door veel energie in het spel te leggen, maar het viel op dat Tollebeek meer moeite had om zijn energie in het spel te leggen dan in ander wedstrijden. In de eerste helft was Tollebeek beter in het 1e halfuur en wist ze kleine kansen te creëren. In het laatste kwartier werd Oudehaske beter en waren er kansen voor hen. Er waren geen grootse of spannende situaties. De ruststand was 0 – 0. In de tweede helft begon Oudehaske beter en dat resulteerde in een doelpunt door gepruts van Tollebeek achterin (1 – 0, 5e minuut). In het vervolg ging het gelijk op, maar Oudehaske was wel iets gevaarlijker en had goed kansen. De jonge Noah van der Reest werd ingebracht op een plek in de verdediging en hij viel goed in. In de laatste tien minuten gooide Tollebeek de allerlaatste energie eruit op zoek naar de gelijkmaker. Dit leverde grote kansen op, o.a. via kopballen van Martijn Wijsbeek uit corners, een schot van Kars Breukel en in de laatste seconde belandde een mooi schot Van Jordy op de paal. De eindstand was 1 – 0. De terugwedstrijd in Tollebeek zal spannend worden, want voor beide teams liggen er mogelijkheden. Tollebeek heeft nog alle kansen, is gedreven en is hoopvol. Tollebeek kan gebruik maken van de 12e man.
Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn door de fotograaf van Oudehaske.
 

Op jacht naar promotie

Na winst op Twijzel

Tollebeek is tot nu toe succesvol in de nacompetitie. Het team is door naar de 2e ronde waarin Tollebeek Oudehaske als tegenstander zal treffen: eerst uit in Oudehaske op 28 mei en daarna thuis op 4 juni. Oudehaske komt uit de 3e klasse. We hopen weer op veel supporters. De winnaar uit deze strijd komt in de 3e klasse. Maar eerst moesten de degens worden gekruist met Twijzel, een dorp in Noord Friesland dichtbij Buitenpost. Tollebeek was dan ook verrast dat er 2 bussen met enthousiaste supporters vanuit Twijzel waren meegekomen om hun team aan te moedigen. Met de vele Tollebeker supporters was er een goede sfeer op ons mooie voetbalaccommodatie. Twijzel speelde afgelopen jaar in de 4e klasse B en draaide een goed seizoen en werd derde en speelde voor het eerst nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Tollebeek had vorig jaar al ervaring opgedaan in spannende wedstrijden tegen Marknesse. Tollebeek speelde dus eerst thuis (21 mei)
Lees meer. 

10 dorpen toernooi

Editie 2016

Zaterdag aanstaande is het zover! Het 10-dorpentoernooi: Tollebeek heeft er zin in, maar helaas gooit de nacompetitie roet in ’t eten, en kan Tollebeek 1 niet meedoen. Tollebeek 2 zou het eerste vervangen, maar Tollebeek 1 moet op 4 juni om 15.00 thuis spelen. Helaas wil Oudehaske, de tegenstander in de nacompetitie, niet meewerken om de wedstrijd op een later tijdstip te spelen. Dus het schema van het 10-dorpentoernooi is iets aangepast: Tollebeek doet hierdoor niet mee, wel staat Tollebeek 2 klaar wanneer ze toch nodig zijn, en dat betekend dat Kraggenburg naar poule B gaat, zodat er 2 poules van 6 teams ontstaan. Daarnaast lijkt het ons verstandig om de nacompetitie en het toernooi niet door elkaar te laten lopen en zal het toernooi klaar zijn voordat de wedstrijd Tollebeek 1 – Oudehaske 1 begint. Het aangepaste schema staat hieronder.
Tot zaterdag 4 juni.
Invulschema uitslagen teams
Populair 2016 VV Tollebeek 9.84 KB
maandag 30 mei 2016
Wedstrijdschema
Populair 2016 VV Tollebeek 10.09 KB
maandag 30 mei 2016
Wedstrijdschema om in te vullen
Populair 2016 VV Tollebeek 11.13 KB
maandag 30 mei 2016

VV Tollebeek

NET NIET !!

Nadat TONEGO het gezellige 10-dorpentoernooi had gewonnen in Tollebeek, kwam
vvTollebeek 1 in de arena met 1 doel: promotie naar de derde klasse,. Ze kwamen onder
begeleiding van de ME1 meiden, die net 3e waren geworden in de noordelijke
bekercompetitie, het veld op. De uitwedstrijd in Oudehaske werd met 1 – 0 verloren dus waren er nog alle kansen voor Tollebeek. Tollebeek ging volop de wedstrijd in. Oudehaske bepaalde in de eerste helft wel het tempo van de wedstrijd met hun ervaring. Dit tempo lag niet hoog, mede door het zeer warme weer. Tollebeek kreeg de wedstrijd niet naar hun hand gezet. Daarbij kreeg Tollebeek te maken met een tegenvaller doordat de keeper Dennis van Triest met een gebroken arm het veld moest verlaten. Hij werd wel uitstekend vervangen door debutant en A-junior Jasper Nooren.
Oudehaske liet Tollebeek komen en met snelle counters maakten ze het Tollebeek moeilijk. Uit 1 van die snelle uitbraken wist Oudehaske te scoren (0 – 1, 35e min). In de tweede helft ging het beter voor Tollebeek. Na veel druk te geven op Oudehaske wist Tollebeek te scoren via de nieuwe ervaren kracht, Robbie Bartels, in de 74e minuut (1 – 1). Tollebeek deed nog een keer een grote inspanning in het laatste kwartier, maar het mocht niet baten. Dit resultaat was helaas niet genoeg voor Tollebeek om te promoveren naar de derde klasse, maar Oudehaske had wel het gevoel dat ze door de oog van de naald zijn gekropen.
NET NIET !!!. Volgend jaar weer nieuwe kansen, en de supporters zijn hoopvol.
Goede zomer gewenst en tot augustus bij de eerste wedstrijden van Tollebeek.
 

 

Sportlinked

In februari 2016 heeft Sportlink de app Sportlinked geïntroduceerd voor voetbal. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma. Daarnaast kan de scheidsrechter resultaten doorgeven en kunnen alle teamleden hun spelersopgaaf via het wedstrijdformulier doen op een tablet of smartphone.
 
­

Voor algemene vragen e-mail naar  voetbal@tollebeek.nl