Ga naar veldplanning en trainingstijden

Komende evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.

Facebook

­
 

Uitslag verloting 10 dorpen toernooi trekking 03-06-2017:

 

Beschikbaar gesteld door:

prijs:

winnaar:

1

VV Tollebeek

Playstation 4

Blanka S.

2

Agrifirm

Slanghaspel      

Betty van der Reest

3

Klif 18  

sportpakket

Ferdi Hoekstra

4

Marant Meubelen

Zitzak

Jannie Jonkers

5

Adija    

Bon + pakket    

Jan Sportel

6

Naaktgeboren BV

looptrekker

Hans Hamersma

7

Sloterwijk & Heinen

Schoonmaakpakket

Wilma Jonkers

8

Quick Frozen BV

Gerookte zalm

André Naaktgeboren

9

Quick Frozen BV

Gerookte zalm

Martijn Wijsbeek

10

Van Staveren BV

Textielset

Jan Hanse

11

Van Staveren BV

Textielset

Arno Jonkers

12

Van Staveren BV

Textielset

van Boven Nagele nr:1020

13

Zeker Helder

Wijnset

Maarten Hanse nr:0862

14

Jan de Bakker

Tegoedbon

Bart Rinsma

15

Jan de Bakker

Tegoedbon

Betty van der Reest

16

Jan de Bakker   

Tegoedbon

Liza Bankras

17

Level 1 

Vest

Martijn Boer

18

Level 1

Vest

David Keetman

19

Level 1 

Vest

Karin Schonewille

20

Level 1 

Vest

André Naaktgeboren

21

Level 1 

Vest

van Dijke Emmeloord

22

Level 1 

Vest

Gerrit Fokkema

 
 
­

Tien dorpen toernooi 2017 

Voor de organisatie was het in de voorbereiding een lastig 10 dorpentoernooi. In de laatste week moesten een paar verenigingen afzeggen waardoor het schema een aantal malen aangepast moest worden, zo werd er dit jaar met 10 verenigingen gevoetbald. Ook was het zeer lastig om scheidsrechters te vinden voor het toernooi, een aantal scheidsrechters moesten P/D wedstrijden fluiten waardoor ze niet op het toernooi konden komen. Met behulp van een aantal clubscheidsrechters, de voorzitter van VV Tollebeek en veel rond bellen is het toch gelukt om genoeg scheidsrechters te vinden. Mooi om te zien dat het scheidsrechters “probleem” zo opgelost kon worden.

De dag zelf verliep net zoals voorgaande jaren weer zeer goed, de zon scheen en de velden lagen er mooi bij. Omdat er met 10 teams gevoetbald werd duurde de wedstrijden allemaal wat langer namelijk 30 minuten. Na de poulefase volgde de halve finales, deze werden gespeeld door: Flevo-boys 3 – Creil en Emmeloord – S.V.M. De eerste halve finale werd gewonnen door Flevo-boys 3 en de andere halve finale werd gewonnen door Emmeloord. Zo werd het een onderonsje tussen de verenigingen uit Emmeloord wie de winnaar van het 10 dorpentoernooi 2017 zou worden.

Emmeloord kwam in de finale op een 2 – 0 voorsprong en de wedstrijd leek gespeeld te zijn. Toch wist Flevo-boys de aansluitingstreffer te maken, 2 – 1. Maar Emmeloord wist wederom tot scoren te komen en stond weer met 3 – 1 voor. 5 minuten voor tijd kreeg Flevo-boys wederom de kans om de aansluitingstreffer te maken, want er werd een penalty gegeven aan Flevo-boys. Maar helaas voor hen werd de penalty gemist en was de wedstrijd gespeeld. Zo wist Emmeloord na 8 jaar wederom de titel binnen te halen en mocht zich winnaar noemen van het 10 dorpentoernooi 2017.

Er mochten nog een aantal bekers uitgedeeld worden.

Eind klassering

  1. Emmeloord
  2. Flevo-boys 3
  3. V.M.
  4. Creil

Fairplaycup

  • Creil

Topscoorder

  • Bastian Tabak - Emmeloord met 5 doelpunten

Beste speler

  • Kevin Reijneveld – Espel
  • Daley Slump – Bant
  • Nick Metsemakers – Creil
  • Bastian Tabak – Emmeloord

Wanneer het toernooi volgend jaar gespeeld gaat worden is nog niet zeker, dit komt omdat volgend seizoen de competitie langer zal doorlopen waardoor er op de eerste zaterdag van juni nog vele teams moeten voetballen. VV Tollebeek wil graag samen met de verenigingen naar een goede oplossing zoeken zodat dit prachtige en unieke toernooi zal blijven voortbestaan.

Wij als VV Tollebeek kijken weer terug op een leuk en geslaagd toernooi. Wij willen alle verenigingen, scheidsrechters en vrijwilligers bedanken voor deze dag.

10 dorpentoernooi commissie


 
 
­

Tollebeek speelt ook volgend jaar 4e klasse 

Vandaag moest Tollebeek haar laatste wedstrijd van het seizoen spelen uit tegen Noordbergum. De wedstrijd in Tollebeek werd met 4 – 0 gewonnen, een mooie overwinning maar het moest ook bij de uitwedstrijd nog een goed resultaat neer zetten om zich veilig te spelen voor de 4e klasse.

De opstelling van Tollebeek is gelijk aan die van vorige week, Noordburgum begint aanvallender door achterin gelijk 1 op 1 te spelen waardoor ze een mannetje meer op het middenveld hebben. In de eerste paar minuten had Tollebeek het hier even lastig mee, en kreeg Noordbergum in de 3e minuut een kansje door vanaf 18m op doel te schieten, maar dit schot ging over. Maar Tollebeek besliste de wedstrijd eigenlijk al na 6 minuten. Martijn Wijsbeek werd in de 16m aan gespeeld, hij had kunnen schieten maar zag dat Martin Apperlo geheel vrij stond en gaf de bal aan Martin, deze schoot de bal beheerst binnen. Toch bleef Noordbergum vooruit voetballen en achterin 1 op 1 staan, dus wanneer Tollebeek de bal wist te onderscheppen werd er snel diepte gezocht, want er lag veel ruimte achter de verdedigers waar de aanvallers van Tollebeek wel raad mee wisten. Zo kregen Rik Loman, Martin Apperlo en Chris van Otterloo kansen op de 0 – 2. Maar het doelpunt bleef uit, Noordbergum kreeg in de 23e minuut een kans op de gelijkmaker, na een mooie voorzet vanaf links nam de speler van Noordbergum de bal ineens uit de lucht, maar hij zag zijn schot over gaan. Pas in de 41e minuut wist Tollebeek de voorsprong te verdubbelen. Jasper Nooren wist met een goede doeltrap Martijn Wijsbeek te vinden, deze speelde de bal naar Martin Apperlo die vervolgens een mooie steekbal op Rik Loman had, deze liep de 16m in oog in oog met de keeper, maar Rik zag in zijn ooghoek dat Chris van Otterloo vrij stond en gaf de bal breed, Chris schoot de bal netjes binnen. Op slag van rust kwam Rik Loman nogmaals alleen voor de keeper te staan, dit keer ging hij voor eigen succes maar wist het doel niet te raken.

De tweede helft geloofde beide teams het wel. Tollebeek wist dat ze het gehaald hadden en kon de tweede helft vrij gemakkelijk uitspelen. Ook bij Noordbergum was het geloof er niet meer maar probeerde ze nog een ere treffer te maken. Maar het was Tollebeek die in de 63e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, het was wederom Martin Apperlo die zich goed wegdraaide bij zijn directe tegenstander en de bal van rond de 16m precies in de rechterhoek schoot. Noordbergum kreeg nog een paar mooie kansen maar het ontbrak vooral aan wat geluk om tot scoren te komen. Zo was de eindstond 0 – 3.

Toch nog een mooi slot van het seizoen voor Tollebeek die door deze twee overwinningen zich toch veilig heeft gespeeld voor de 4e klasse. Volgend jaar een nieuw seizoen met een nieuwe hoofdtrainer, leider en een paar nieuwe spelers gaat Tollebeek weer proberen voor een mooi seizoen in de 4e klasse. Wij als Tollebeek 1 willen tot slot de vele supporters bedanken die altijd trouw en vol enthousiasme zijn wezen kijken bij zowel de uit als thuiswedstrijd van ons. Dit hebben wij altijd als zeer prettig en motiverend ervaren, en hopen ook volgend jaar weer op uw support.


 
 
­

Hoofdtrainer Hans Hamersma stopt bij VV Tollebeek

 

Na goed overleg neemt Hans Hamersma afscheid van VV Tollebeek als hoofdtrainer. Hamersma die nu in zijn 4e seizoen zit, stopt aan het einde van het seizoen. 2 seizoenen achter elkaar heeft het eerste elftal onder zijn leiding gestreden voor promotie naar de 3de klasse. Helaas verloren ze beide keren de laatste beslissende wedstrijd.

Na 4 mooie jaren nemen hoofdtrainer en club afscheid van elkaar. VV Tollebeek zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. 

Hans Hamersma wordt vanaf het seizoen 2017-2018 de nieuwe hoofdtrainer van v.v. Woudsend. Lees meer.

Programma

 

Afgelastingen

 

Laatste uitslagen

 

Wie is er jarig?

 
­

Nieuw lid

Wilt U zich aanmelden als lid?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

­

Donateur

Wilt U zich aanmelden als donateur?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

­

Club van 50

Wilt U zich aanmelden bij de club van 50?  Klik hieronder op aanmelden.
Aanmelden

 

­

Voor algemene vragen e-mail naar  voetbal@tollebeek.nl